Garantie

 
Of u een nieuwe of gebruikte caravan koopt, wij willen dat u een goed gevoel bij uw aankoop heeft. Daarom is garantie heel normaal wanneer u een caravan koopt bij Berkenbosch caravans. Mocht u problemen hebben met uw caravan, dan kunt er op vertrouwen dat wij voor u klaar staan.
 

Gebruikte caravan/occasion

Voor gebruikte caravans/occasions is het heel normaal bij ons dat u hier 12 maanden garantie op krijgt. Wanneer u een caravan bij ons koopt krijgt deze een afleveringsbeurt van een ervaren monteur. De caravan wordt helemaal gecontroleerd (op zowel vocht als technische mankementen). Banden worden vervangen indien nodig en de caravan wordt gecontroleerd zodat u met een goed en veilig gevoel op vakantie kan.

 

Nieuwe caravan

Ook geven wij garantie op nieuwe caravans. De garantie zal per caravanmerk wat kunnen verschillen. Zo krijgt u bij aanschaf van een nieuwe Bürstner caravan 2 jaar uitgebreide garantie en 5 jaar garantie op dichtheid van de caravan. Wij staan dan ook voor u klaar zodat wij de garantie kunnen uitvoeren door onze ervaren en professionele monteurs.
 

De klant staat centraal bij ons en wij willen er zeker van zijn dat u ook na de aanschaf tevreden bent met uw caravan. U kunt dus ook na aanschaf van uw caravan bij ons terugkomen en u wordt dan keurig geholpen.

 

 

Nieuws
 

 _______________________________

Volg ons ook op:

  

_______________________________
 
 Agenda
_______________________________
 
Adres
Caravancentrum Berkenbosch
Zutphenseweg 98
7211EE Eefde
Tel.: 0575 540540